Как да стартираш бизнес в селските райони? Наръчник по дигитално предприемачество беше създаден в рамките на проект Stay rural and succesful in digital era

Как да стартираш бизнес? Как да финансираш бизнеса си? Какви са основните стъпки за стартиране на онлайн търговия? Как да си направиш сайт? Как да регистрираш фирма в България - какви са стъпките, таксите, данъците?

Всичко това може да прочетете в Наръчника за стартиране на бизнеса, разработен по проект Stay rural and succesful in digital era - https://drive.google.com/…/10m3p_MA9CfR_odCIRZrtN2TrZTarc2I0 Наръчникът е създаден от експерти от: - Каталунски университет в Барселона - ИТ компания Virtual Campus от Португалия - Консултантска компания Guruservices.biz от Гърция - Институт за технологичен трансфер и иновации, България - МИГ "Панагюрище, Стрелча, Лесичово", България - Център за напредък в изследванията и развитието на образователните технологии, Кипър - Институт за изследване на околната среда, строителството и енергетиката, Северна Македония - Организация за "Развитие на креативното мислене", Гърция Проектът е финансиран по програма Еразъм+!