МИГ „ПАНАГЮРИЩЕ, СТРЕЛЧА, ЛЕСИЧОВО“ С НОВ ОФИС

Щастливи сме да обявим, че преместихме офиса си на нова локация в центъра на град Панагюрище. Старият офис ни служи вярно и прекарахме прекрасни години в него. Създадохме невероятни спомени, приятелства, процедури, но няма как да не сме развълнувани и за новия ни дом.

В момента се помещаваме в Бизнес центъра в Театър Дом – Паметник на улица „Петър Карапетров“ № 2 – голямо функционално помещение, предназначено за съвременно администриране на проекти. Централното местоположение, както и удобните места за паркиране, го правят лесно достъпен за нашите бенефициенти.

Офисът разполага с достъп за хора с увреждания и трудноподвижни лица. Обособени са самостоятелни работни помещения за всеки член на екипа на МИГ, оборудвани с необходимата техника. Има отделно архивно помещение и отделна самостоятелна заседателна зала за провеждане на заседания на КУО, събрания на ВКО на сдружението, срещи, обучения и семинари.

Изминалите 11 години за СНЦ МИГ „Панагюрище, Стрелча, Лесичово“ бяха невероятно приключение! А вярваме, че най-доброто тепърва предстои. Затова и гледаме на новото място като на отправна точка в писането на следващата глава в нашата история. Предстоят ни амбициозни цели за реализиране на Стратегия за ВОМР през новият програмен период – 2021-2027 г.

Новият ни дом е осигурен благодарение на ръководството на Община Панагюрище и е в пълна готовност да посрещне още много нови бенефициенти и приятели.

Заповядайте ! Ще ни откриете на адрес ул. „Петър Карапетров“ № 2 – Театър Дом - Паметник, гр. Панагюрище.